Kytky

Kytky

Anotace: Bez.

Mečíky v zahradách tvých snů,
mečíky před hotelem,
vadnou dechem všedních dnů,
přešel světec před bordelem.

Zpěvy růží na záhonech beznaděje,
zpěvy růží ve vázách,
položils je na koleje,
přejel přes ně vlak.

Trhám kytku pro tvou krásu,
uvadla mi na dlani,
trhám kytku pro svou spásu,
přejel Martin na koni.

Přešel někdo přes záhony,
přešel někdo přeze mě,
přesto všechno koho bolí,
na hnoji je nádherně!
Autor IvoMaria, 22.02.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

při čtení se mi líbila... tou květinovou náladou - a martina na bílým koni já ráda...
ale pak přišel konec a udělal mi z toho parodii...

06.03.2008 11:26:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí