Anděl

Anděl

Anotace: (Můj) anděl. Anděl, který padá.

Anděl, co podává ruku,
když se člověk touží vzdát.
Anděl, který bezpochyby
určitě umí mít rád.

Chci ho bránit, když mu někdo
křídla jeho chtěl by vzít.
Chci, ať anděl, anděl smutný
může radost zase mít.

Když pomáhá anděl smutným,
neukáže nikdy záda,
proč se zlo naklání k němu?
A proč padá, pořád padá?
Autor Rakasteta, 22.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Marfuša, Psavec, akneliam, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby se anděl otočiti směl,
každý by křídla uviděl.
On ale nikdy neukáže záda,
tak proto věř, že anděl neupadá.

26.03.2008 12:54:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí