Přibylo.....

Přibylo.....

Anotace: ...

Přibylo vrásek na mé tváři,
tak jako roků na mé paži,
tak jako adres v adresáři,
tak jako lístků v tichém snáři..

Přibylo mnoho nových citů..
Od soucit až k nesoucitu,
od nenávisti až po počmárané listy,
od krásna až po zlé si myslím..

Přibylo zklamání a zrada..
Nechtěla a nebo její hlava spala..
Nechtěla a byla neřízená střela..
Nechtěla a co když vlastně chtěla..?

Přibylo pár probdělých nocí
a otevřená rána na mém srdci
a víra co na tenké nitce hruď mi svírá
a černá smutná propast, jakoby prázdná díra..

Kdy vrátí se mi zpátky
ten okamžik co zdál se mi tak krátký..
Kdy objeví se poztrácená víra
že láska přeci neumírá..

Že právě v ní je naše velká síla...
Autor labuť, 22.02.2008
Přečteno 373x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jean89, j.c., Walentine, Robert Thomas, Psavec, danav, toužím.jít.dál, vodnař, akneliam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST...moc se mi líbí...*:)

12.12.2009 14:09:00 | PIPSQUEAK

ubylo otázek, ubylo nejistoty
ubylo důkazů, těch pro i proti,
napsaly vrásky na mém čele vzkazy
pro ty co odešli, pro ty co schází
***
Jiří senior - děkuji za návštěvu

22.02.2008 21:14:00 | j.c.

Moc pěkná básnička...

22.02.2008 14:13:00 | toužím.jít.dál

Tak tahle báseň je moc hezká a povedená, myslím že si supertip zasloužila ;)
I když mi zní poněkud divně: od soucitu až k nesoucitu ..

22.02.2008 10:06:00 | Vampyrella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí