Noční obloha

Noční obloha

Anotace: O rozchodu dvou mladých lidí

Pod noční oblohou
zmzlou na kost
sníh padá na víčka
Tohle je svět bez pohádek
A mrtví ptáci už dál letět nemohou
s krystaly v zobáku
Vůbec se nezlobím
Jednou to zkončit muselo
Cesty zavály
a šlo se domů spát
Naše kroky teď tlučou v tichu
na dveře našich snů
Vítr v řece taví zmrzlé slzy
Já přece nepláču
na to je v pekle času dost
Všechno se obrátí
a karty přestanou mi lhát
Tak zatím good bye někdy brzy
v posteli na Tijuanským nádraží
Autor maisho, 22.02.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: just me, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... na slzy je vždycky času dost

22.02.2008 10:30:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí