Chci...

Chci...

Anotace: ...

Chci žít,
chci milovat,
chci na tomto světě být.

Avšak otázka samotného bytí ošemetná zdá se,
kdo však chce a snaží se, tomu poddá se.

Chce to jen přijít na to,
jak uskutečnit přání tato.

Někdy zdá se to tak složité,
naše životní cesty jsou zkrátka spletité.

Ale jednou člověk najde odpověď,
jak vyřešit onu otázek a přání spleť.
Autor Denael, 22.02.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy cesta je cíl...

19.01.2019 23:55:47 | Danger

hezká

27.02.2008 14:27:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí