Poslední let

Poslední let

Anotace: ...

Mraky honí se mi
nad hlavou
a vítr šátrá
rukou tápavou.

Ještě malou chvíli
držet rovnováhu
než si o pevnou zem
prudce zchladím žáhu.

To přesvědčení,
že poletím
rychle se rozplývá,
snad je to tím,

že srdce mi zmítá
pochybný strach,
jestli až dopadnu
spraví to pár dlah?
Autor fire.fly, 22.02.2008
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: LowesQa, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Dračičák, dead-head, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí