Navždy ti patřím

Navždy ti patřím

Anotace: Vždz se k tobě budu vracet

Možná znáte ten pocit,
možná Vás jen občas mrazí,
když chýlí se Váš den vracíte se zpět.
Hodnotíte život,můj ztratil smysl,
stal sem se prostitutkou sám sebou placenou.
Noc je horší nežli den,
slyším tu paní z něžným hláskem,
jak zve mě k sobě dál...
tak přívětivá,až tuhne krev,
něžná zas pak na pohled,
nezná než pravdy,
cítí se spravedlivou...každý hlavu odvrací...
Já tvář plnou krve,utrpení lidí,
snažím se jí hledět do očí,
však ona se divý z mrazivým smíchem,
pak však celá ohromí...!
Člověče co si spáchal za ohavný čin,
že nebojíš se smrti civět do tváře?
Přál sem si dělat lidi šťastnými,
nikdy jsem je šťastnými neudělal,
přál sem si,aby věděli aby...cítili,
že umím milovat,
začali mne nenávidět,
a já brzo pochopil,
že na světě nejsem já pro lidi
ale lidi pro mě...
jelikož jsem soudný,
vím,
že to musí skončit.
Autor Goethe.one, 22.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí