Domů

Domů

Anotace: Ať jsme kdekoli,srdce nás volá zpátky domů...

Sbírka: Kniha života

Vracím se zpátky do těch míst,
kde kdysi jsem žil,
tam v rozsedliny skal a cest
čas stopy své vryl.

Ty rozsedliny dávno již
zacelil mech,
tam řeka zpívá píseň s níž
se zastaví dech.

Vrať se zpátky domů,domů,domů,
kde slunce má skrýš,
pohlaď vrásky stromů,stromů,stromů,
snad v nich uvidíš.
Ta krásná dětská léta,léta,léta,
kdy jsi v korunách snil
o krásách světa,světa,světa
a hledal svůj cíl.

V hlavičkách květů
vůně minulých let,
jak kometa v letu
zas vracíš se zpět.

Ta zem plná krásy
a vzpomínání
už rozpouští vlasy
a ústa sklání...

Vrať se zpátky domů,domů,domů,
kde slunce má skrýš,
pohlaď vrásky stromů,stromů,stromů,
snad v nich uvidíš.
Ta krásná dětská léta,léta,léta,
kdy jsi v korunách snil
o krásách světa,světa,světa
a hledal svůj cíl.
Autor Akrij8, 22.02.2008
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

další píseň?=)

22.02.2008 19:09:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí