Sny

Sny

Anotace: ..o čem všem můžou být

O krásné panence s dlouhými vlasy,
o barevné aktovce do první třídy,
o prima kamarádce vedle mě sedící..
roky utíkají..
ať tu písemku dobře zvládnu,
ať ten kluk co se mě tak líbí otočí ke mě hlavu.
Hurá zkouška dospělosti je tu a já jí zvládla...
to není sen,to je pravda,
jak já jsem ráda!
Děti ať jsou zdravé a dobře se učí
a radost dávají....
To sen už není,
ale všech snů naplnění.
Život však těžkou chvíli připravil,
bolestí celou mě ochromil...
už neohlížím se zpět,
za vším jsem zatáhla černý pléd...
Začínám si opět snít o kytici z heřmánku,
kterou si postavím na stůl ve džbánku
a trhám lístek za lístkem....
I jiné sny mám,
a jsou odvážnější,
snad někdy zas povím Vám.
Autor Jarika, 01.07.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí