Kuřákova idylka

Kuřákova idylka

Anotace: :-))

Plížím se na půdu
skrýt se světu,
v klidu si zapálit
cigaretu.

Proč z tepla pokoje
prchám jak vetřelec
za svojí zálibou
to divná mi věc.

Však moje představa
kterak v obýváku
nohy mám na stole,
popel klepu do cibuláku.

A má nekuřácká rodinka
v obláčcích modrého kouře
spokojeně se usmívá
nad zálibou to mou, že...
Autor fire.fly, 22.02.2008
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí