Jedna velká slza

Jedna velká slza

Anotace: pokus o kaligram. ;)

Sbírka: Ztreceno v minutě ticha

.------------------------------------------------------.
.--------------------------- Ta -----------------------.

.-------------------------Samota-----------------------.

.----------------------- čtyř stěn --------------------.

.-------------------- nezadržitelně -------------------.

.------------------ Nutí k vzpomínání. ----------------.

.------------- Kdo zakusil chladnou samotu, -----------.

.------------ V pomalém posmrtném šedivění ------------.

.---------- Zapomněl, kým se kdysi toužil stát. -------.

.----------- Zapomněl, kým by opravdu být mohl,--------.

.------------- Zapomněl, kým skutečně býval. ----------.

.------------- Stejně jako slza odráží splín, ---------.
.--------------- Tak k trpkému vzpomínání -------------.
.------------------ Stejně nutí samota ----------------.
.------------------- čtyř bílých stěn -----------------.
.------------------------------------------------------.
Autor Egretta, 22.02.2008
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: Evžen Bizon, 6thSun, Džín, Karmínka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noo kam se na tebe hrabe pan Apollinaire ;)

24.02.2008 20:02:00 | Džín

Líbí se mi to, pěkné.

22.02.2008 18:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí