KRÁKAVÁ

KRÁKAVÁ

Anotace: ...i muži mají právo pobrečet

Krákavé vrány
se brodí břečkou
...Tak jako kdysi ty
...dlouhou svatební vlečkou
co se jim nehodí
zametou ocasem.
...vzala sis jiného
...a to dost před časem.

Mne si tu nechala docela holého
jen nahé srdce a něco strohého
odneslas ideál mladého páru
Potom jsem pochopil že nemáš páru
co lidi spojuje co je k sobě víže
ne krátké chvilky nadoblačné zdviže.

...Pouta je svazují okované dveře.

Klíčem jsme odemkli v srdeční krajině
navzdory sudičkám - pozemské fúrie.

Vzniklo si děťátko
dvojjaká kopie
všichni naň ňuňají
z toho se nenají.
Starosti nad hlavu
studené ruce
jen kousek do pekla
padne se lehce.

Pak příjde inženýr
krásný to sok
tvá mysl nevnímá
prožívá šok.
Za živa okousán
stále tě vidím
nad ránem v kolébku
mrňavou civím.

A pak jsem osiřel maminku maje
bez tebe na jaře sníh neroztaje
Hospoda přátelská prolévá hrdlo
pořád však vzpomínám nadávám trdlo!
Někam se vracím potkávám caparty
ten můj tam není a nejsi tam ty.
Až jednou zabloudím a minu někam
čas se mi zastaví a skočím ...
Autor WAYWARD, 22.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Maura, maena, FETKA, takova, Bíša, jsem nikdo, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně smutná,
plná citu

23.02.2008 13:11:00 | takova

Chjo...

23.02.2008 02:17:00 | Bíša

Krásně smutná. Život je někdy pes.

22.02.2008 21:46:00 | jsem nikdo

Uff, ty my tedy dáváš, to mi nedělej ... nádherná báseň, skutečně ...

22.02.2008 18:10:00 | NikitaNikaT.

Wow, wow wow, smekám...!

22.02.2008 17:25:00 | Targia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí