Vrať se k ní

Vrať se k ní

Anotace: I když s jinou vstáváš i usínáš... Pořád Tě miluju...

Je tak nešťastná,
za to já, jsem štěstím šílená.
Snažila jsem se být peříčkem
pro Tvou poraněnou duši.
Chtěla jsem být kostrou
pro Tvé rozlámané tělo.
Byl jsi se mnou,
ale byl jsi s ní ...
Miluješ ji a čekáš na její zavolání,
abys jí sloužil do roztrhání těla ...
Pak až budeš rozerván a vyvržen, přijd´,
vždyť víš že mám u sebe
sanatorium lásky ...
Autor AAJenny, 01.07.2005
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ujde.

21.06.2006 20:42:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí