Předjaří

Předjaří

Anotace: ...

Předjaří vstoupilo do města jak temná výčitka.
Cosi z těchto dnů Ti zvolna vklouzlo pod víčka.
( a ulpělo tam )
Jen težko se procitá po noci zatížené sněním.
V ten čas zlomu rodí se vše co bude zrozeno.
( Tebou a v tobě )
V bolestech duše přijme odkouzlení.
Tvůj svět náhle ztratil dech
přichází rozednění...
Autor GM, 22.02.2008
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Ctěný pán, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš zajímavě...tento styl se mi líbí a dotýká se mě...jen tak dál

21.03.2008 18:35:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí