Me to you...

Me to you...

Anotace: Nevím, jestli si to přečteš, ani nevím, jestli se ti to bude líbit, ale je to pravda. Děkuju, že jsi!

Ve slově ŽIVOT ztrácím se,
přála jsem si najít člověka,
co rozumět mi trochu bude.
Naděje se pomalu ztrácela
v temnotách a stínech a
já, přestávala jsem už věřit.

Jednou neznámý mladík
oslovil mě pomocí zprávy
a já s nadšením odepsala.
Pocit, že nepatříme sem,
jsme měli oba společný,
a že život je temná pouť
napříč mrtvým světem,
nám bylo naprosto jasné.

Já, věčný snílek v říši snů
a on, dýchaje láskou
tančí svým velkým srdcem.
Oba opuštení jako šneci
schováni v nevelké ulitě.

Ukázal mi, že život sám
není pouze velké zklamání,
ale že umí být i dost citlivý,
velice křehký a také něžný.
Že sny nejsou všechno,
a že láska je obrovský dar.

Bez lásky se totiž nedá žít!

Jsem ráda, že člověk jako ty stále existuje
a že jsem měla tu možnost tě poznat.
Autor Známá - Neznámá, 22.02.2008
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Dreamer.Z, Janetee, NikitaNikaT., Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky se opravdu nedá žít. Štěstí má ten, jež takového člověka potká. Věřím, že potká každého, jen kdyby to tak netrvalo.

12.04.2008 21:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí