Byl jsem na vesnické zábavě

Byl jsem na vesnické zábavě

Anotace: Drogy jsou špatné!!

Seděl sem, koukal sem
a ta
příšera se pořád
hýbala
Už to nebudu jíst
Už nikdy
I ta příšera mi to řekla ještě než se proměnila
Už nikdy
A pak dva
On, ona, ve stanu
Prostě divný
Aspoň to srdce
kdyb nepořádalo
koncert
hodně vostrýho rocku
Bylo by mi líp
Už nikdy
Kurva dost! Už nikdy
Jedem domů
Serem na to
Pozor! Auto
Ne
Značka
Nebo sloup
nevim
Ten černej kamion
byl taky
jenom starej
komunistickej
rozpadlej barák
Už to žrát nebudem
Aspoň ne tolik
Autor Gustav Imbecil, 22.02.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí