Nešťastná láska

Nešťastná láska

Anotace: Včera jsem si psala s uživatelem Ludmil Elis Quo. Tak jsme 'jen tak' probírali život, kámoše, lásku... A tohle vzniklo: (mezi čárami se střídáme on-já)

Orel letěl na krajinou
chvěl se chlapec svojí hymnou
žalnou tak jak jeho oči
v mokrých slzách svět se točí
a kroky šouravě se táhnou
na srdce nastokrát mu sáhnou
a bude hořet tak jak dosud
smíření se... muka...osud
ve své hymně o tom zpívá
marně utrpení skrývá
____________________________________
Utrpení skrývat nemusíš,
těžko mu schovat se poručíš.
Své city smíš naplno dát
i tak tě musí mít někdo rád
____________________________________
Ona má však jiného,
milovníka smilného,
má ho ráda, jak je živa,
co já zmůžu? všechno skrývá
____________________________________
Někde na tě jiná počká
možná chytrá, možná kočka,
bude tu jen pro tebe,
spolu smíte do nebe.
____________________________________
Možná by to bylo krásné,
skutečno však není jasné,
já chtěl být věrný, mít rád jednu,
a co mám teď? smutnost zvednu..
____________________________________
Život vždy chystá nástrahy
co proti nám se postaví,
co srdci se často příčí
a člověka často ničí.
____________________________________
Je to hrozné, tenhle život,
nechtěl jsem ho, dali mi ho,
a nechtěj mě pustit zpátky,
kéž bych byl jen princ z pohádky...
____________________________________
Žít si nikdo nevybere
je na něm, jak se popere.
Bude pořád bojovat
nebo taky smí mít rád,
ale musí trpět pořád
život-to je velký neřád.
Vždy smíš být princ, stačí chtít,
celý svět pak proměnit.
____________________________________
Jak být princem bez princezny,
komu líbat kolena,
jak být jako rek vítězný,
když láska je zkalená
Koho hledat ještě více,
když ta co mě tak pozvedla,
odešla, a nevrátí se,
má horká láska posedlá
____________________________________
S tím ti, princi, neporadím,
žádnou radu neprozradím.
Mně láska vyhýbá se stále
a bez ní musím žíti dále.
____________________________________
S láskou je to bože hrůza,
je jak droga-stačí špetka
je to ta jak nejkřehčí můza,
a utíká ti, krásná děvka.
Autor Rakasteta, 23.02.2008
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Norlein
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fandím duetu autorů. Pěkné

26.03.2008 12:58:00 | Marfuša

Jenom možná?!! =oD

29.02.2008 23:05:00 | Rakasteta

Ó...no...ano. :-) Zajímavé, možná to za přečtení stojí.

29.02.2008 21:12:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí