Zamilovaná _1díl

Zamilovaná _1díl

Anotace: O sobě ,tobě.....

Já v tom pěkně lítám,
nožkami hezky kmitám,
sedíc na lavičce,myšlenky vymizely,jen do prázdna zírám.
Nožkami jen tak kmitám,
myšlenkou si hraji ,přemítám.
Představuji sebe místo vedle tebe,
si jak poupě ,modré nebe,
sedím na lavičce zima s tebou třese.

Ty jsi tam a já tady,
nestaví se pro nás hrady,
ani vzdušné zámky,
jen klíč k sobě máme,k srdcím do pohádky.
Co pak děláš ,tak škaredém počasí,
když mne tvé očka tolik schází.
Otevři je ať slunce do duše hřeje,
vždyť se něco hezkého děje,
jsem při tobě ,láska nám přeje.

Tak bych tě chtěla obejmout,
tvé tělo k mému lehce přitisknout.
Ochutnat tvá jemná ústa,
a nenabažit s jen malého sousta,
snad bys mne nekousla.

Jsem li s tebou i nohy mne zebou,
cítím dech i vůni tvou,
když se tvé ústa k mé šiji přitisknou.
Propadám se tvou vášní do propasti,
nemyslím na nic ,ani na starosti.

Víš kdo je ve tvé mysli ,kdo na tebe myslí,
Stojím za pultem,či pokladnou ,nevědomky dělám kiksy.
Z práce domu přímo letím ,
padám únavou ,přec u počítače sedím.
Si pro mne droga ,sním či bdím,
a je zase večer víčka klesnou,
jen na tebe myslím ,i když spím.

Jsem tady lásko,jsem slunce,
když je ti zima,i se mnou vášeň zmítá.
Jsem měsíc,když je ti horko,
sípám po tobě lásko touhou.
Jsem jako vánek,jenž posílá k tobě mé něžné dlaně,
jenž hladí tvé drsné tváře.
Také se chci dívat i pro probuzení,
do očí tvých co každý den rozzáří můj ranní svit.

poračování ...
Autor Marisek, 23.02.2008
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí