Poslední polibek

Poslední polibek

Anotace: Když ztratíte blízkého, pamatujte si ho. Navždy...

Dnes ráno políbil jsem tvou jemnou tvář,
a řekl, že ti to moc sluší,
ty ses zasmála, že jsem lhář,
jak hrozně vypadáš, to každý prý vidět musí.

Dnes políbil jsem tě však naposled,
v tento smutný den,
vidím tě stále před sebou,
ale vidím tvůj odraz jen.

Dnes jsem s tebou ještě mluvil,
před očima živě to vidím,
jestli si to teď představuji,
to ale opravdu vůbec nevím.

Vidím tě jako bys byla tady se mnou,
vrať se má lásko zpět,
tvou rakev na průvod berou,
ať každý vidí, že teď zanikl ptačí zpěv.

Stovky růží pokládám na tvůj hrob,
a stovku svíček zapálím,
"Rodina vzpomíná",
jen na náhrobku nacházím.

A tebe tam nevidím...
Autor Anejet, 23.02.2008
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, elfkan, hedvička, Boleslava, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedním slovem je to nádhera....Bohužel, ale smutná :(

21.03.2008 14:08:00 | hedvička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí