Bůh jsi ty!

Bůh jsi ty!

Anotace: ...

Vvšechno je faleš a co není je až za ní
tohleto pochopíš až přestaneš žít pro ní
přirozeností života je pokušení
pro slabý v duchovnosti vážně místo není

Ty kdo vidíš skutečnost jenom ve fyzickým světě
čeká tě lepší budoucnost co ve tvém srdci kvete
jednou se jinak probudíš, jednou to jinak uvidíš
jednou to jinak ucítíš a pak mě pochopíš

To vnitřní život je Pravá Skutečnost!
ten vnější je jenom jeho odraz
ten vnitřní maluje ten vnější jako obraz

Nejde o to se něco naučit, ale odnaučit
jde o to vrátit to, co sis přišel vypůjčit
vypůjčil sis ego a vypůjčil sis nevědomost
zahoď to jako lego a najdi svojí přirozenost

Přestaň se bát prostoty a čistoty
přestaň se bát Boha, protože seš To ty
slyšel jsi dobře, Bůh jsi totiž ty
Bůh jsi ty!
Autor Andakar, 23.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Dao de
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí