Děkuji Matce, děkuji Otci

Děkuji Matce, děkuji Otci

Anotace: ...

Pro mého Mistra, pro svojí Duši
a pro svůj Slib dělám věci co se sluší
k Nebi se vznáším, hluboko se nořím
nový Svět buduju a ten starý bořím!

Kompromis neznám, nevědomost už poznám
touha není zázrak, ale nekonečný seznam
Tvé jméno zpívám, oslavuju a vzývám
Tvá Milost je moje jídlo co večeřím a snídám
co pravidelně dýchám, pro co stojí žít
chci se k Tobě vrátit zpátky a neodejít

Netoužím po slávě ani po bohatství
ani po rodině, vím kde je Pravý Štěstí
je uvnitř nás, každý Ho nosí v srdci,
ale hledáme ho venku, mysl nás má ve své moci
jsme tuláci v temné noci, aspoň mám ten pocit
budeme navždy bloudit
dokud nezačneme prosit
dokud nezačneme plakat
dokud neotevřem oči
dokud se nepřestanem flákat
do Moře Duchovnosti skočit

Nechci další hořký zkušenosti, aby jsem pochopil
co jsou moje povinosti a co je můj Cíl
vím proč na Zemi jsem, Cesta je blíž než před nosem
Cesta i Cíl jsou uvnitř
můžeš běžět sprintem, nebo jed volským povozem

Ještě jsem neprohrál, ještě mám další šanci
děkuji Ti za Tvůj Zájem a Toleranci
dávám Ti vděčnost, že neposlals mě spát
plamen aspirace nevyhasl, můžeme si hrát
nechci si nechat jenom zdát o naplnění a míru
nechci se budoucnosti bát, kde nechal tesař díru
nechci slyšet další slova, moje ani tvoje
jdu do své vnitřní školy, jdu do vnitřního boje
usedám k meditaci, chci slyšet Hlas Duše
kráčím do zámecký zahrady z temný a drsný buše
opouštím mysl a vznáším se v srdci
děkuji Matce, děkuji Otci
Autor Andakar, 23.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí