Touha..

Touha..

Anotace: Trápení... a tak co nechci mít.

Snad každý člověk po něčem touží,
třeba jen,aby zmizelo vše,co ho souží.
I já mám touhu svou.
( I když pro někoho možná hloupou)
Toužím a stejně touží každý
budeme se soužit na vždy.
Pokaždé se něco najde,
Třeba....
....když jen slunce zajde.
Autor xHakovaA, 20.09.2004
Přečteno 799x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, trošku asik neseděj rýmy, ale jinak hezký!

21.11.2005 19:45:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí