záruka

záruka

Anotace: "Lidé nenávidí smrt neprávem, je to ta nejjistější obrana proti nemocem a svízelům.."

žádné vlasy, paruka..
to prý byla záruka..
v boxu prsní implantát..
nezbyl důvod, proč se smát..

všude smutno.. všude splín..
jaké to je i já vím..
bolest v duši.. v srdci žal..
nezbyl důvod, proč jít dál..

přestože vše věděla
nic si přiznat nechtěla..
byla šťastná.. žila dál..
smrt však stála opodál..

v zatracení s beznadějí
oči se již nezasmějí..

už nemohla jíst a spát..
nezvládla jí odolat..
nezvládala přemoci
sílu kruté nemoci..

bojovala.. trpěla..
v sobě samé úpěla..
pláč.. nářek a slzy..
ztráta její mrzí..

dezinfekční pach
bloudil po stěnách..
někdy mohla vyjet ven..
do parčíku.. s vozíkem..

ptala se, zda domů smí..
na cestu svou.. poslední..
domů se však nevrátila..
ze spánku se nevzbudila..

v rakvi plné květů
dala sbohem světu..
zabila ji nemoc stinná..
jméno její ?? rakovina !!

žádné vlasy, paruka..
to prý byla záruka..
Autor Salinta, 23.02.2008
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: rezina, drsnosrstej kokršpaněl, Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak smutné je, když člověka postihne nemoc zákeřná

24.02.2008 07:18:00 | Danah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí