žiletka

žiletka

Anotace: (sebepoškozování) "Nejméně se bojí smrti ti, jejichž život má největší cenu.."

v koupelně ve vaně.. ve vodě s pěnou..
život má na hraně.. je tváří němou..
krvavé zbarvení.. vody i pěny..
bolavé znamení.. zničené ženy..
propadlé líce.. kamenná tvář..
vydává svíce.. intimní zář..

překrásné skladby.. přehrávač vyhrává..
zbořila hradby.. život svůj prohrává..
zavírá oči.. zatíná pěsti..
zemřít se učí.. a má v tom štěstí..
už jenom chvíli.. už ztrácí vědomí..
přetnula žíly.. zbaví se svědomí..

stále víc rudne.. voda a pěna..
pro lidi cudné bude to změna..
naleznou mrtvolu.. naleznou v koupeli..
zkřivenou od bolu.. s nervy až v prdeli..
usíná tiše.. padají slzy..
stěží jen dýše.. smrt přijde brzy..

už jenom čeká.. osoba ve vaně..
pláče.. a heká.. s životem na hraně..
obličej bílý.. žiletka od krve..
vyhasly síly.. jedinkrát.. poprvé..
pro život zmařený.. ta s kosou přišla..
pokus je zdařený.. z života vyšla..

v koupelně ve vaně.. s žiletkou v ruce..
s životem na hraně.. dotluklo srdce..
Autor Salinta, 23.02.2008
Přečteno 483x
Tipy 12
Poslední tipující: Cortina, Daniel Osbourne, rezina, Sarazin Faestred, Anejet, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trošku morbidní, ale hezké :) ST

17.01.2011 21:42:00 | Cortina

Já smekám...naprosto dokonalý dílko...Tak reálně popsaný a verše navazující na sebe....úžasný....ihned si tě dávam do oblíbenejch autorů :) ST!

08.01.2011 20:47:00 | Daniel Osbourne

Báseň dobrá, ale ten výrok suprový! Odkiaľ ho máš? B-)

27.02.2008 18:47:00 | Sarazin Faestred

až na některý pravopisný chyby...=) popsané...dost reálně.

24.02.2008 19:50:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí