Tma /nahá chodí spát v noci do kaluží/

Tma /nahá chodí spát v noci do kaluží/

Anotace: až na kůži

Ještě tak dokonale smutná po kalužích jako stesk pozdě
k ránu nad propitou nocí
a vlastně stejně tak už je skoro zprofanovaný a směšný

/znát všechny domy kde zrovna můžeš být
úplně zpaměti/

hřeješ dvě sklíčka z bakelitu Dvě smutný holky v dešti ...vystřižený z bláta
Zase je tma Zase lije
Znovu Praha po dvaceti letech slepená z ikon na nádraží do koláže
Mlčíš. Mlčíš si svou kalužní krásu. Mlčíš jako gotika co uvízla v patosech.
Mlčíš jak šeková knížka. Jak spona u kalhot.
Mlčíš-
Nevědět co si myslíš a být tak blízko
Tvému dechu
Mlčíš-
Nevědět co si myslíš a být tak blízko
smrti

/Tvé ruce to nejsou Théby/

Čekám až se úplně rozplyneš
v nebi
Autor Jasmin de Paris, 23.02.2008
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Renatka, Mango-Holka, její alter ego, Danah, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě jsem oběvila kouzlo tajemna a ponuré atmosféry...:-)

24.02.2008 15:13:00 | Blacky...

A krásně...

23.02.2008 22:26:00 | Bíša

Zvláštní +

23.02.2008 22:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí