Duo

Duo

Anotace: Já a Martin A.

tak jako řeka potřebuje hráz,
jak sníh potřebuje mráz,
jako hvězdy potřebují nebe
tak ja potřebuji tebe..

tak jako krásná je voda když se leskne
tak jako smutné je když pejsek po lidech teskne,
tak jako žába dosti vysoko skočí,
tak máš ty krasné hnedé oči

Kdyby moje srdce umělo kračet
tak kráči jen a jen za tebou.
Kdyby umělo mluvit
tak mluví jen a jen o tobě.
Ale protože umí jen bít
tak bije jen a jen pro tebe...

Chvíle bez tebe je dlouhá jako den
s tebou je jako krásný sen.
Sen je to krátký, kéž by nikdy neskončil
chvilky jsou to nádherný za nic bych je neměnil...

Tak jako listí k zemi letí
Tak jako venku chladno je
Tak jako hraní se neobejde bez křiku dětí
Tak mi na tebe vzpomínka v srdci zůstane

někdo mi kdysi řekl, že den má 24 hodin.
ze hodina ma 60 minut
ze minuta má 60 vteřin ale nikdo mi uz neřekl
ze vteřina bez tebe je jako celá věčnost

mám tě rád a ty to víš
mám tě rád i když spíš
mám tě rád v každé době
moje srdce patri tobě...

děkuju ti za srdíčko,
omlouvám se tak maličko, u
ž se prosím, nezlob na mě
já nechtěla se koukat klamě..

Nebe, měsíc, hvězdny jas,
zítra uvidím tě zas.
Hvězdy na nebi už svítí
a mé srdíčko k tobě něco cítí.
Něco krásného jak noční sen,
ja mám rád tebe jen.
Autor wigi.sama, 23.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné a zvlášť se mi líbila ta část o tom čase - jak říkáš, že vteřina bez něho je jako celá věčnost! ;-)

10.04.2008 20:22:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí