pes a kočka

pes a kočka

Anotace: malá veršovačka v pokročilou hodinu

šel pejsek ulici
potkal tam kočky v parku se honíci
rozhodl se honit snima
pry je to hrozna marchvina
Honili se takhle dlouho
až mu jedno kotě zdrhlo
vydal se ho hledat honem
Všim si že kočka zmizla za rohem
Kočka ale nevi co ji čeka
bezdomovec na ni čeka
svačinka mu prisla vhod
kočka byla mňam a ted vyhliži dalsi chod
Pes ale nebyl blby
otočil se zmizel tudy tudy
Autor nerousek, 24.02.2008
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí