Svařák.. nebo sen..?

Svařák.. nebo sen..?

Anotace: ..někdy člověk neví, jestli sní a nebo bdí..

Jen se tak dívám do svitu svíčky..
Na co že myslím..?
To buď si jistý..
Je tajemstvím..

Svařené víno..
Na tváře kreslí mi
červánků záření
skoro mě opíjí..

Přemýšlím o něze..
Té, která nezebe..
I když je minus pět
tak tělem projede..

Jako blesk..

Přemýšlím o teple..
Pohledem do ohně,
nejenom tváře mé,
hoří..

Asi shořím..

Snění se oddávám..
( svařák ten sílu má)
Že jsem tou co máš rád..
Tichou tmou zašeptám..

Kde jen Tě mám..?

Oči jak kamínky
jiskrama planoucí..
Dlaně co chrání mě
jako tonoucí..

Oplácím..

Srdceční krajina..
Právě se zbláznila..
Chtěla by utíkat
do ticha neznáma..

I maratónský běžec
s ním závod prohrává..

Kde je ta krajina,
kde jen dech prozradí,
že srdce našlo cíl..

Kdosi tu zazvonil..

...To budík mé snění
na drobky rozdrolil...
.
.
Je tu zas další den..
S úsměvem půjdu ven..
Měla jsem krásný sen..
Autor labuť, 24.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bobi bobie, 0-0, pavlis, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, vodnař, Lorraine, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak ta je dost dobrá...*:)
A hned se mi vybavila i písnička Svařák od skupiny Harlej.*:)

12.12.2009 14:15:00 | PIPSQUEAK

tahleta zahřála :)

24.02.2008 22:57:00 | 0-0

Jak jsi to uhodl? :-))

24.02.2008 01:35:00 | labuť

Psalas to teď?

24.02.2008 01:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí