Chvilka bez tebe

Chvilka bez tebe

Anotace: Napsal jsem to ve tři hodiny ráno, takže mě prosím neukamenujte za nějaké chyby, nebo že se vám to nelíbí. Tak to prostě cítím :-[ Enjoy it :-)

Přiletělas na obláčku
náruč dokořán jsi měla
já doufal v tebe, můj miláčku
modlil se, abys mě chtěla

Inu splnilo se to mé přání
ty jsi se mnou chtěla být
stalo se to z nenadání
nemusel jsem o tobě jen snít

Oči překrásné
tvář tak čistou
zdálo se býti jasné
že jsi pro mě tou jistou

Řekli jsme si věcí hodně
polibek nehřál už jen tvář
Pak miluji tě, řekli jsme shodně
viděl jsem tvou svatozář

Teď už bez tebe nemůžu spát
představy jsou to strašlivé
ty víš, že hrozně moc tě mám rád
mé city nejsou proměnlivé

Vždy jen jedno budu ti říkat
že strašně moc tě miluji
u nás, pokaždé tě budu vítat
to ti tady slibuji.

Chtěl bych...
abych ti mohl splnit všechna přání
aby jiného si už nechtěla
abych měl to nadání
aby anděla si ve mně viděla.

Nikdy jsem nevěděl, jak hrozný může být smutek
až do té doby, než jsem byl bez tebe
teď nejradši za tebou bych utek
chci tě mít jen pro sebe.

To hrozné trápení
ta hrozná noc
to světa škárlení
Já chci tě moc.

Možná přijde hloupé někomu
dokola říkat, že rád tě mám
ale nikdy nepřijde bod zlomu
kdy litoval bych, že tě mám.
Autor PECEN-chleba, 24.02.2008
Přečteno 560x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, anaH, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezoučká...krásně miluješ!

15.05.2008 19:54:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí