za ní

za ní

Anotace: Jak někdy čas může rychle běžet,jak se někdo změní během chvíle...Bylo to dneska, či včera snad?

V ruce drží kopretinu
Proč bere si na sebe vinu?
V ruce drží to nevinné kvítí
Proč ukončit chce svoje žití?
V ruce kytici v srdci bolest
Proč nevrátí se jeho svěžest?

Býval veselý, býval mlád
Bylo to dneska, či včera snad?
Býval krásný, svěží
Někdy čas rychle běží…
Býval klukem milým,sportoval
A co nejvíc dělal?
Miloval!

V ruce drží kopretinu
Proč bere si na sebe vinu?
V ruce drží nevinné kvítí
Ona byla jeho žití
V ruce kytici v srdci bolest
Nevrátí se jeho svěžest

Býval veselý, býval mlád,
Bylo to včera, či před tím snad?
Býval krásný, miloval,
Než smrťák si ji k sobě vzal
Život jeho byla ona, že umřela
Čí je vina?
Její?

V ruce drží kopretinu
Na koho svést její vinu?
V ruce drží nevinné kvítí
Ukončí i on své žití?
V ruce kytici v srdci bolest
On miluje… jde za ní
Ona je jeho svěžest.
Autor CHoKoLaTeKiss, 24.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: KLARISA, Bíša, kryndy, Dračičák, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec...povedená básen...a kopretiny jsou mou oblíbenou kytkou...jen tak dál

03.05.2009 12:34:00 | urcite.me.neznas

tak smutné.

08.03.2008 22:08:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí