Vrah

Vrah

Anotace: ...

Ať je tvůj nůž
nožem mým
v mém těle zabořeným

Ať je kulka z tvé pistole
kulkou mou
ve spánku zanořenou

Ať je tvých prášků na spaní
hodně v mé dlani
a voda na zapití
v mém hrnečku s kočičkami

Ať je tvůj provaz
kolem krku mého
a ať utahuješ smyčku

Vyjde ti to nastejno
jestli uděláš tohle
nebo to, jak mi ubližuješ,
miláčku...
Autor Nessy, 24.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, Psavec, Šerák, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá básenka, nenech si ubližovat.

24.02.2008 12:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí