Motýlí

Motýlí

Anotace: Křídla a jemný pel.

Zmítáni bouřkou pocitů,
a posloucháme bezcitné hlasy,
však stále s úšklebkem stojíme tu,
a kolem tváře vlají nám vlasy.
Smíšené pocity,
oči těkají sem a tam,
nechápu,v mé mysli jsi jen ty
a náhle se do tmy propadám.
Připadám si jako ve špatném snu,
kolem prolétají motýli,
schválně,jestli se jich dotknu...
Však citlivost,ta křídel motýlích,
když se jemnost promění v prach,
veškerou rozvahu jsme pozbyli,
když najednou motýly ovládl strach.
Ruce se zvedají,
a trhají jemná hedvábí,
v něž se křídla motýlí promění.
Trhají a trhají.
Autor Úsměv sedmnáctky, 24.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Isobel, Mirusek, jitro, Vlk v rouše, Blázen? =), 0-0, Psavec, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, jemná.

31.01.2013 20:06:53 | Robin Marnolli

jemná jako prach

04.03.2008 20:31:00 | jitro

velmi působivá :)

24.02.2008 18:39:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí