Jsi můj život ...

Jsi můj život ...

Anotace: ... můj svět.

Jsi květ, co krásně voní.
V mém srdci věčné zvony lásky zvoní.

Jsi paprsek slunce, co vítá každý den.
Chtěla bych splnit ti každičký tvůj sen.

Jsi slza štěstí, co leskne se mi v oku.
Přála bych si žít a stárnout po tvém boku.

Jsi kouzlo měsíce, co dává noci zář.
Celý život chci pozorovat jen tvou tvář.

Jsi vánek, co hladí mou líc.
Každým okamžikem, já miluji tě víc a víc.

Jsi déšť, co přináší radost a smích.
Vím, jsi ten pravý princ ze snů mých.

Jsi vše, o co kdy budu stát.
Miláčku, pojďme, prosím,
tu nejkrásnější pohádku lásky psát.
Autor little.angel, 24.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí