Řetízek...

Řetízek...

Anotace: Zlatý poklad jsem dostala, nejvzácnější, co mi kdy jakákoli osoba darovala......Věnováno mé prababičce

Dala jsi mi ten nejvzácnější dar,
co mi jen kdo kdy daroval..
Byla to láska, štěstí, vzácné rady,
schované pod krásné zlaté vnady.

Chtěla jsi, abych nikdy nezapomněla,
přitom jsi vůbec nevěděla,
že bych to nikdy neuměla,
ani nechtěla...

Nic krásnějšího jsem nikdy nedostala,
nejedna slzička se mi do očí drala..
Je to věc pro mě nejvíc cenná,
obdivovaná, úžasná, nejvíc chráněná!

Mám tě moc ráda,
jseš ta nejúžasnější dáma,
nikdy na tebe nezapomenu,
to přísahám ve svém jménu!
Autor Luciiik, 24.02.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, fuu, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně něžné

24.02.2008 20:38:00 | fuu

krásné citové vyznání lásky...

24.02.2008 14:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí