Pozdrav do tmy

Pozdrav do tmy

Anotace: ...poslední vyznání s touhou konců....

Sbírka: Na rozloučenou

Posílám ti pozdrav do tmy
moje lásko ztracená.
Posílám ti pozdrav do tmy,
náš svět si rozdrtil kolena.

Do nočního nebe vyklovala sova díry
a ze srpku měsíce
se spouští Paganini
na notách slavičího trylku
v únorových závějích

Ach bože, vem si mou lásku!
Ať ďábla přejde smích!
Ach bože padám ti do mraků!
Zamrzlá srdce odjíždí na saních...
Autor Noc17, 24.02.2008
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Mácha, Fauna a Flóra, Bůchví..., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí