Noc

Noc

Anotace: miluju noční procházky a noc samou.

Stará,elegantní dáma,
v krásných,černých šatech.
Tiše se vkradla,
pod mojí tužku.

Je všude kolem.
Za skříní za okny,
i pod psacím stolem.

Přišlo s ní ticho.
To hluboké,nádherné ticho.
Ožívají hvězdy,
malé tečky na obloze.

Jen lehký vánek,
líně se motá venku.
Chci lehnout do trávy
a trpkým vínem naplnit sklenku.
Užít si klid,hvězdy a vánek.
Je krásná noc
ten nejlepší dárek.
Autor amatér, 24.02.2008
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: colorka, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...druhá sloka je z toho nejlepší.

16.04.2008 21:26:00 | WAYWARD

Za první sloku tu máš ode mě tip... ;)

27.02.2008 20:39:00 | colorka

To se mi hrozně líbí, je to jak psané v polospánku, napůl snová věc. Hezký.

25.02.2008 22:38:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí