Přehlušit

Přehlušit

Anotace: ticho.....

tvrdou silou hip hopu
se snažim přehlušit
svojí duši
co divoce buší
Tvým srdcem...

to TICHO zrušit!!!!!
z hlavy si tě vykopu

vymlátit všechnu bolest
vymazat to absolutní bezpečí
v Tvým náručí

- šelest

andělských křídel co mě objímá
nevnímá
jak to slaně pálí a krk svírá
...Ty mě nechceš

ten pocit.... na kolena padneš
kompletní já umírá

PROČ

bez Tebe
neumim být úplná!!!...
.
.
.
.
.

vrať se mi...
Autor just me, 24.02.2008
Přečteno 312x
Tipy 27
Poslední tipující: Impardonnable, Duhová, Romana Šamanka Ladyloba, Martanka, grázlík, Adrianne Nesser, Lacosta1, Petbab, Bíša, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obdivuji tvé pokusy a ještě více tvé rozeznělé mládí

27.02.2008 23:25:00 | pla-ton

jako by mi to připomínalo můj život

24.02.2008 23:34:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí