lidé

lidé

Anotace: "Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.."

lidí se bojíš.. máš z nich jen strach..
zády k nim stojíš.. zabraná v hrách..
oni tě nevidí.. prochází kolem..
duše tvá závidí.. ty chodíš polem..
nemáš své sny.. neznáš své cíle..
před sebou dny.. za sebou míle..

nahá a nemytá.. chodidla bosá..
každý tě odmítá.. myje tě rosa..
škrábance na nohou.. ručičky sepjaté..
„kde jen mi pomohou ?? proč mi to děláte ??“
Neznaje odpověď.. hledaje klid..
kdo ti dal výpověď ?? všechen tvůj lid..

zcuchané vlasy.. odřená líčka..
nezbylo krásy.. zavíráš víčka..
co se to stalo ?? měla jsi sny ??
co se ti zdálo ?? nezbylo tmy ??
lehce se směješ.. lehce a zvesela..
písničku pěješ.. jsi krásně nesmělá..

lidí se nebojíš.. nemáš z nich strach..
zády k nim nestojíš.. zabraná v hrách..
oni ti závidí.. prochází polem..
duše tvá nevidí.. obchází kolem..
našlas své sny.. našlas své cíle..
za sebou dny úspěšné píle..
Autor Salinta, 25.02.2008
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí