Pro tebe..

Pro tebe..

Anotace: Ona ví.Nečekám, že porozumíš, ani nevím, proč to sem dávám.Možná tě to i poleká, ale i přesto..Jsi jediná osoba, před kterou nechci skrývat To, co ve mě žije, trpí a i pomalu, proudem času umírá ve věčných mukách..

Do mého života vstoupila jsi, jako zářící hvězda, která svoji neutuchající krásou obklopila mé krvácející srdce aurou nepopsatelné síly, jenž mocnou energií vytváří nespoutaný plamen hořící rozrůstající se láskou k tobě.Avšak, i přesto zrovna ted, ve chvíli, kdy jsem tě našel mám strach, že odejdeš, protože Má duše je věčný chaos...Jako pole poseté miliony padlých rytířů, jejichž duše bloudí ve věčných temnotách.
Autor Dominik Elbl, 25.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Mike Owen, Najla, NiQuS, Gaia, Pišák, AneaCapaken, Norlein, Známá - Neznámá, Yukki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherné vyznání...

28.09.2008 23:11:00 | Najla

Té osobě stačí asi jen aby se pořádně rozhládla kolem sebe..otevřela oči do kořán...a pohlédla...pak tě pozná...

28.02.2008 17:28:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí