Vodou

Vodou

Anotace: ...jedna vodnická

Jsem vodou bez kapek
Potokem bez břehů
Nápojem pro všechny číše
Hladinou zrcátek
Povodní ve střehu
Proudem, který není slyšet

Prším ti do dlaní
Zatékám za límce
Košili na tělo lepím
Piješ mě ve spaní
Utápíš ve sklínce
Zavlažím pouště i stepi

Jsem vodou bez kapek
Mořem i peřejí
Divokým vodním vírem
Královnou potápek
Náručí krůpějí
Tajemným elixírem
Autor Jn.s, 25.02.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí