v tahu

v tahu

Anotace: když jaro leze na mozek

v metru sněží
po kolejích teče Vltava
a rybáři sedí
za bílou přerušovanou čarou

na první papírovou loďku
chvíli postepuju
a svezu se s ní na konečnou

něco stojí ve vzduchu
nostalgie světle modré barvy
z dávno pohřbených křečků

dětství je v tahu
fantazie nevidí za roh
a ty ještě žiješ
o chlebu a vodě (z Vltavy)
Autor Michal Kvido, 25.02.2008
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: simsa, maena, Psavec, PatriceB, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře na mozek vlezlé....:)
mám jen krůček k tomu být taky trochu pražská...

26.02.2008 18:10:00 | Trdlo

Svižné, příjemně plynoucí, tak pražské, moc se mi to líbí, pa

25.02.2008 09:55:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí