Shrnutí

Shrnutí

Anotace: pár otázek...

Kolik je kilo
kolik je gram
kolik je deka
a kolik mám

Co je realita
a co je klam
co vidí oči
a co už znám

Co je to auto
co je to vlak
proč z mraku prší
proč zrovna mrak

Kolik vážíš
a čemu věříš
když z mraku prší
ve vlaku sedíš
Autor Kubiiik2011, 25.02.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí