Tvůj půvab

Tvůj půvab

Anotace: ..... láska není slepá

Při pohledu na tvou fotku.
Nemohu se ubránit zamilovanému zmatku.

Tvůj úsměv něžný, jak anděla zpěv.
Přeji si, aby byl věčný a provázel můj svět.

Tvé oči upřímné, jak nejjasnější hvězdy.
Snad zář v nich nikdy nevyhasne a bude se mnou navždy.

Tvá tvář, jak nejčistší obloha.
Jsi nejúžasnější dar, dar přímo od Boha.

Tvůj hlas jemný, jak pohlazení od vánku.
Jsi mé zlatíčko a k tvému srdci jen já mám pozvánku.

Tvůj dotek svůdný, jak do slasti pád.
Prosím řekni mi, že mě miluješ, že mě máš rád.

Tvůj polibek andělský, jak ráj na zemi.
Lásko, nezklam mě, vím, že jsme si souzeni.
Autor little.angel, 25.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí