V lásce ...

V lásce ...

Anotace: ... ztracená :o)

Usínám v tvém náručí.
Spokojená, co nového se naučím.

Poslouchám tvůj klidný tep.
Vím, že to není naposled.

Hladí mě tvá tvář jemná.
Naše láska, ta je věčná.

Objímá mě tvé krásné tělo.
Láskou a štěstím plakat by se mi chtělo.

Hřeje mě tvůj dotek omamný.
Jsme nejčistším citem k sobě spoutáni.

Šeptáš mi slovy nejkrásnější tajemství.
Miluješ mě, Miluji tě, jsme stále sví.
Autor little.angel, 25.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Daisy.., Cassandra, Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí