Navždy v srdci toho druhého

Navždy v srdci toho druhého

Anotace: I kdybych měl pro tebe zemřít

Jako ráno slunce vzbouzí den,
tak ty se probouzíš vedle mě.
Já po tobě toužím,vůně tvojí kůže,krása tvých rtů,
rozkoš při tvém polibku...
Vždycky roztaju jako sněhová vločka,
i kdyby mne za den stokrát okradli ve chvíli kdy se na mne usměješ na to zapomenu,od chvíle co jsme spolu jsem začal žít to vzrušení z pobytu vedle tebe,ten krásný pocit když sem s tebou...i kdybych měl pro tebe zemřít...tak tě pořád budu milovat,
v srdci mi zní jen slova cos mi z lásky do něj vryla,
já dám ti své srdce...nedokážu žít bez tvého,zemřu jestli bude jiného,však nedám pokoje já budu navždy pár metrů někde nablízku...
Já chci být ale blíž,chci s tebou žít,
chci vedle tebe sdílet lože,
Jsi nádherná...a já tě prosím pěkně udělám šťastnou potřebuji jen poslední schůdek...a přísahám,že mnohem lepší budu nežli dřív...
Autor Goethe.one, 25.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo znám to trápení
zůstat sám a zoufat
v životě horšího není
a pak ožít a začít doufat

Jak vyskočit
a smířit se s osudem
co svět světem stojí
nikdo neporadí
a věčně tady nebudem

14.06.2008 15:17:00 | SZN

Krásně se mi čtou tvé řádky,
ale pachuť stále trpká je,
ty čekáš, že mě oblouzníš,
a já se ti vzdám bez boje...

Cestu svou sis dávno zvolil,
nechápu tvé jednání,
moje srdce celé skolil,
nechal mi jen zoufání....

Věřím, že sis vybral dobře a že budeš se Sylvou šťastný...

25.02.2008 17:50:00 | Black*Death

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí