Čokoláda s mandlemi

Čokoláda s mandlemi

Anotace: Pro mě tak trochu experimentální tvorba... :o)

Tmavá hořká čokoláda,
s mandlemi,
mám ji rád a máš ji ráda.

Schována vášen za úsměvem,
včerejším,
listuji života leporelem,
tvým.

A stejně jak mandle je schována,
s úsměvy,
i ty se mi vytratíš do rána.

Však dnešní už víno je na stole,
červené,
připíjím lásko má na Tvoje,
proměnné
žití.
Autor Tomáš~2, 25.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, Isobel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí