Ticho

Ticho

Anotace: ...

ACH !

Ty hloupé prokleté smrtící TICHO !
NECHCI TĚ POSLOUCHAT.

Mám tě všude
v puse
v pórech kůže
za nehty
i ve vlasech, co zešedly ze samoty.

TICHO.

Lineš se pokojem
vyrážíš mezi parketami
cpeš se mi ven z výstřihu
padlos´ na mě ze stropu, a zavalilo mě k smrti.

Mám tě jako zvonění v mobilu
čtu tě v doručených
sluchátko telefonu ohluchlo, a čvachtá slzami.

TICHO,
raděj zabij mě !
Ty hořká pilulko jedu.

...proč to všechno ?
Asi omyl...
nepochopení
špatně vyjádřená věta.

TICHO...umím plakat neslyšně.
Netušila jsem, že tak málo stačí k ...neštěstí.
Autor spare, 25.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 17
Poslední tipující: cevert, Bean, Štěpina G, Severka, Simísek, Yukki, just me, WhiteSkull, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vymazal jsem ticho, dalo to fušku, broky sem skoval a zahodil pušku 1***

28.02.2008 19:28:00 | cevert

ticho..
do morku kostí..
projelo mou míchou
co s ním udělám..
už vím..
pořádně na něj zakřičím.. .o)

26.02.2008 21:48:00 | Bean

...neboj bude hůř :)) ...říká robot Aleš ULM :) ...ticho může být někdy i příjemné ...záleží na úhlu pohledu ...

26.02.2008 08:52:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí