Rozum a cit.

Rozum a cit.

Anotace: Srdce můžeš vyměnit, ale rozum ne.

Chci harmonii…
z nitra sálá horkost…
vylévá se přes Boží zákon…
auto co dostává smyk.

Chtěl jsem jet těžším Mercedesem,
jsem se starou herkou, ať jsem, kde jsem.

Sopka chrlí lávu,
rozum si dává v kavárně kávu,
rozum líbá cit,
chce s ním svatbu mít.

Vulkán tryská ze ženy,
srdce připraveno k smažení.

Rozum versus cit,
srdce můžeš vyměnit, (rozum ne!)
bitva kdesi graduje,
když vášeň k tobě sakra lne.

Šetřím si na Mercedesa,
vášeň s duší dolů klesá,
inzerát jsem dal na herku,
zatím cumlám hašlerku…
Autor IvoMaria, 26.02.2008
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine, maena, takova, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neměň srdce, nepůjde-li o život, co kdyby získal jsi srdce z kamene...rozum nevyměníš, však myšlenky mohou ho jinam zavést...

29.02.2008 11:33:00 | Lorraine

:-D rozumu poručíš,srdci ne

28.02.2008 11:22:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí