Život a pohádka

Život a pohádka

Anotace: Stará.

Ideály krásy uvězněn,
šel hledat krásu princezen,
spát chtěl v lůnech krásných žen.

Klopýtal přes pravdu,
lež z dálky obešel,
věřte mi opravdu,
silný z hradu odešel.

On totiž na hradě žil,
proto jen o dobru snil.

O netvoru a první velké lásce,
o tom, jak dá srdce zlaté krásce.

Jak její vlasy nahradí Slunce,
jak její ruce pohladí Měsíc,
jak její boky rozvlní moře,
jak jednou skončí jeho hoře.

A tak ideály krásy obelstěn,
zaplatil cenu cen,
co nejdál odplul od všech žen.
Autor IvoMaria, 26.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, Isobel, takova, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

člověk si něco vysní a všechno je vždycky jinak,,,ach jo

28.02.2008 11:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí