Měsíc

Měsíc

Anotace: ...

Měsíc je v úplňku
Trochu se mračí
Polínko k polínku
V ohni krb svačí

Víno jsme vypili
Zbyla jen voda
Vzpomínky zabili
Měsíc svit prodal

Kašpárek v koutě
Se jen drze šklebí
Můry už zvou tě
Na cestu k nebi

Poslední opilí
Pod okny křičí
Tramvaje ztratily
Výhybky s klíči

Měsíc je v úplňku
A noc tak dlouhá
V posledním polínku
Shořela touha
Autor Jn.s, 26.02.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, touha je potřebná.

26.02.2008 15:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí